FSMVÜ | 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Kesin Kayıt Duyurusu
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Kesin Kayıt Duyurusu

08-09 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılan lisansüstü eğitim giriş sınavında başarılı olan adayların kesin kayıtları ilgili Enstitü Müdürlüğü’ne yazılmış bir dilekçe ekinde, aşağıda istenen belgelerle birlikte Haliç Yerleşkemizde yapılacaktır.

Kesin Kayıt Tarihleri: Asıl aday kesin kayıtları 29-31 Temmuz 2015 tarihleri 10.00-15.30 saatleri arasında aşağıdaki şekilde Yapılacaktır.

Programın Adı

Kayıt Tarihi

Türk Dili ve Edebiyatı

Temel İslam Bilimleri

29 Temmuz 2015

Bilim Tarihi

Klinik Psikoloji Tezli ve Tezsiz

Geleneksel Türk Sanatları

30 Temmuz 2015

Mimari Koruma-Restorasyon

Bilgisayar Mühendisliği

31 Temmuz 2015

Yedek aday kesin kayıtları03-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kesin Kayıtta istenen Belgeler;

1. Lisansüstü Öğrenci Sözleşmesi (Kayıt sırasında Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Muhasebe biriminin bilgisi dâhilinde kayıt esnasında yapılacaktır),
  2. Yüksek lisans için Lisans Mezuniyet Belgesinin veya Diplomanın, Doktora ve Sanatta Yeterlik için Lisans ve Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesinin veya Diplomanın aslı ya da mezun olduğu kurumdan onaylı fotokopisi,
  3. Yüksek lisans için, Lisans Mezuniyet Transkript belgesinin, Doktora için,  Lisans ve Yüksek Lisans Mezuniyet Transkript belgesinin aslı veya mezun olduğu kurum onaylı fotokopisi,
  4. ALES sonuç belgesinin internet çıktısı,
  5. Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için),
  6. Nüfus Cüzdanının onaylı fotokopisi,
  7. 2 adet vesikalık fotoğraf,
  8. Yabancı Dil Belgesi, tüm doktora ve sanatta yeterlik programları ile Bilim Tarihi, Klinik Psikoloji yüksek lisans programları için.
  9. Öğrenci Adres Beyan formu Enstitü web sayfası dilekçeler ve formlar kısmından indirilecek.

ÖnemliLisansüstü eğitimini burslu/ücretli kazanan öğrencilerimizin kesin kayıttan önce,  Haliç Yerleşkesinde Halk Bank veya Albaraka Türk okul taksitlendirme sistemi ile mali işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Not: Kayıtlarını bir başkası tarafından yaptırmak isteyenlerin, belgeleri tamam olmak şartıyla NOTERDEN VEKÂLETNAME vermeleri gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan veya online kayıt bilgilerinde tutarsızlık olan adaylar bu haklarını kaybederler ve herhangi bir hak talep edemezler.

Lisansüstü Eğitim Ücretleri ve Ödeme Şekilleri için tıklayınız.