Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
Duyuru Arşivi
2019-2020 Kesin Kayıt Duyurusu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Kesin Kayıt Duyurusu

26 Haziran 2019 tarihinde yapılan lisansüstü eğitim giriş sınavında başarılı olan adayların kesin kayıtları ilgili Enstitü Müdürlüğü’ne yazılmış bir dilekçe ekinde, aşağıda istenen belgelerle birlikte Topkapı Yerleşkemizde yapılacaktır.

Kesin Kayıt Tarihleri:

Asıl aday kesin kayıtları 16-17 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yedek aday kesin kayıtları; 19 Temmuz 2019 tarihinde yapılacaktır.

Kesin Kayıtta istenen Belgeler;

1. Lisansüstü Öğrenci Sözleşmesi (Kayıt sırasında Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Muhasebe biriminin bilgisi dâhilinde kayıt esnasında yapılacaktır),
  2. Yüksek lisans için Lisans Mezuniyet Belgesinin veya Diplomanın, Doktora ve Sanatta Yeterlik için Lisans ve Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesinin veya Diplomanın aslı ile birer fotokopisi, ya da mezun olduğu kurumdan veya noterdan onaylı fotokopisi,
  3. Yüksek lisans için, Lisans Mezuniyet Transkript belgesinin, Doktora için,  Lisans ve Yüksek Lisans Mezuniyet Transkript belgesinin aslı veya mezun olduğu kurum onaylı fotokopisi veya aslı ile birlikte birer fotokopisi,
  4. ALES sonuç belgesinin internet çıktısı,
  5. Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için) (e-devletten alınan güncel tarihli belge geçerlidir)
  6. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
  7. 2 adet vesikalık fotoğraf,
  8. Yabancı Dil Belgesi, tüm doktora ve sanatta yeterlik programları ile ön kayıtta yabancı dil puanı/belgesi istenilen tezli ve tezsiz yüksek lisans programları için,
  9. İkemetgah Belgesi (e-devletten alınan güncel tarihli belge geçerlidir)
  10. Öğrenimlerini yurt dışında tamamlayanlardan Denklik belgesi.
  11. Dilekçe

Önemli: Lisansüstü eğitimini burslu/ücretli kazanan öğrencilerimizin kesin kayıttan önce, evrak kontrolü ve Albaraka Türk okul taksitlendirme, kredi kartı ödemesi gibi mali işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Not: Kayıtlarını bir başkası tarafından yaptırmak isteyenlerin, belgeleri tamam olmak şartıyla kayıt yaptıracak Noterden vekaletname vermeleri gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan veya online kayıt bilgilerinde tutarsızlık olan adaylar bu haklarını kaybederler ve herhangi bir hak talep edemezler.

Lisansüstü Eğitim Ücretleri ve Ödeme Şekilleri için tıklayınız

Kurumsal