Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
Duyuru Arşivi
ÖNEMLİ HATIRLATMA

ÖNEMLİ HATIRLATMA,

Enstitümüzün Web sayfamızda da duyurulduğu gibi Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü, Güzel Sanatlar Enstitüsü ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü 10 Ocak 2019 tarihinde kapatılarak Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü kurulmuş ve bu enstitülerdeki tüm yüksek lisans ve doktora ve sanatta yeterlik  programları öğrencileriyle birlikte yeni kurulan Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne aktarılmıştır.

Bazı öğrencilerimiz mail, dilekçe, form ve diğer yazışmalarında halen eski enstitülerin adını yazmaktadırlar.  Öğrencilerimizin bu hususa dikkat ederek,  “FSMVÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ”ne verecekleri formlarını ve dilekçelerini bilgisayar ortamında yazmaları ile eski enstitü isimlerini kullanmamaları hususunu tekrar hatırlatırız.

Kurumsal
E-Posta