Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Bize Ulaşın
Mesajınız
Bize Ulaşın
FSMVÜ | Tez / Dönem Projesi Konusu Bildirimi Hakkında
Duyuru Arşivi
Tez / Dönem Projesi Konusu Bildirimi Hakkında

Değerli Yüksek Lisans Öğrencileri,

Yüksek Lisans derslerininizi tamamladığınızı belirten transkript (not durumu) belgesini ekleyeceğiniz FR-022/01 numaralı Tez/ Dönem Projesi Bildirimi Formu aşağıda belirtildiği gibi doldurarak En geç 25.08.2020 tarihine kadar Anabilim Dalı Başkanlığınıza teslim etmeniz gerekmektedir. Duyurulur…

TEZ / DÖNEM PROJESİ KONUSU BİLDİRİM FORMUNUN DOLDURULMASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

  1. Öğrenci yüksek lisans programındaki derslerinin tamamından başarılı olduktan sonra tez çalışmasına başlayabilmesi için Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün Web sayfasındaki Dilekçeler Formlar bölümünden FR-022/01 numaralı formu indirerek Bilgisayar ortamında doldurmalıdır.
  2. Form üzerinde oynama, değişiklik yapılmamalı sadece ilgisiz yerlerin üzeri çizilmelidir.
  3. Danışmanın ve Anabilim/Anasanat Dalı Başkanının Unvanı, Adı Soyadı ve öğrenci bilgileri ilgili yerlere mutlaka yazılmalıdır.
  4. Tez Başlığı, “Ahsa Sancağında Osmanlı İdari Yapısı (1871-1914)” şeklinde küçük harflerle ancak her kelimenin başı büyük harfle yazılmalıdır.
  5. Yabancı Dil ile eğitim yapılan programlarda, Türkçe Tez Başlığı ve İngilizce Tez Başlığı ayrı ayrı yazılmalıdır.
  6. Tez başlığı boşluklu 150 karakteri geçmemeli, kaynaklar metin içerisine yerleştirilmeli, içerik 250 kelimeden az, 400 kelimeden fazla olmamalı, tezin kapsamını yeterince ifade etmelidir. Tez konusu özgün, içeriği program ile uyumlu olmalıdır.
  7. Öğrenci otomasyondan alacağı, not transkript belgesini bu forma eklemelidir.
  8. İmzalar tamamlanarak form Anabilim Dalı Başkanlığına teslim edilmelidir.
  9. Danışmanı ya da kendisi şehir dışında olduğundan imza alamayan öğrenciler formlarını eksiksiz doldurduktan sonra danışmanının onayını mail ya da telefonla aldıktan sonra imzasız olarak Anabilim Dalı Başkanlığına teslim etmeli, bilahare formda hiçbir değişiklik yapmadan, formun imzalı halini Enstitümüze ulaştırmalıdır.



Kurumsal
E-Posta
İnsan
Kaynakları
SKS
FSM
Otomasyon
International Relations
FSM SEM
ALUTEAM
KURAM
FSM
TÜMER
Kariyer
Merkezi