Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
Bize Ulaşın
Mesajınız
Bize Ulaşın
FSMVÜ | Yüksek Lisans Tez/ Proje Danışmanı Atanması Duyurusu -Tarih Güncellendi-
Duyuru Arşivi
Yüksek Lisans Tez/ Proje Danışmanı Atanması Duyurusu -Tarih Güncellendi-

Yüksek Lisans Tez/ Proje Danışmanı Atanması Duyurusu

Değerli Öğrenciler;

Tez/Proje çalışması yapmayı düşündüğünüz üniversitemizin kadrolu öğretim üyesine ait bilgileri bilgisayar ortamında “Tez Danışmanı Atanması Talebi̇” formuna (FR-014/01) doldurduktan sonra ıslak imzalı olarak ve en geç 16.12.2019 günü mesai bitimine kadar anabilim/anasanat dalı başkanlığına teslim etmeniz gerekmektedir. (Formlar toplu olarak bir liste ekinde anabilim/anasanat dalı başkanlığınca Enstitümüze gönderilecek ve Yönetim Kurulu onayı alınacaktır).

Önemli Not:

1. 2.danışman alanı boş bırakılacak, gerekli görülürse öğrencinin tez konusu EYK’nda onaylandıktan sonra, danışman önerisi ve anabilim dalı başkanı onayı ile 2.danışman atanması teklifi yapılabilecektir.
  2. Tez danışmanı atanması tezli yüksek lisans, Proje danışmanı atanması ise tezsiz yüksek lisans öğrencileri içindir.
  3. Danışman Atanması formunu teslim etmeyen öğrenciler için Anabilim Dalı Başkanı uygun göreceği bir öğretim üyesini danışman olarak önerebilir.
  4.  Yukarıda belirtilen tarihten sonra gelen formlar işleme alınmayacaktır.
  5. Doktora/sanatta yeterlik öğrencileri adına gelen danışman teklifleri kabul edilmeyecek, bu öğrencilerin danışman atanması teklifi Haziran 2020’de yapılacaktır.

Kurumsal
E-Posta